Kurzy sushi

Pořádám kurzy sushi pro ty z vás, kteří se chtějí sushi doopravdy naučit a občas si je udělat doma pro sebe, či své přátele.
V úvodu kurzu probereme základy přípravy sushi, suroviny - jaké vybírat a kde nakupovat, přípravu rýže, a prostor bude samosebou i pro vaše dotazy.
Ve většině času vás potom čeká především praktické procvičování sushi.
Důraz je kladen na to, aby si účastník kurzu doopravdy dokázal sám připravit vlastní sushi.
Kurzy jsou čtyřhodinové.
Ochutnáte také teplou, čerstvou, přímo před Vámi vytvořenou, japonskou vaječnou omeletu Dashimaki Tamago, a samosebou opět víc než patnáct druhů sushi.
Například:
• Gravlan sake nigiri - nigirizushi s lososem marinovaným v pomerančové šťávě
• Maguro flambe nigiri - nigirizushi s tuňákem flambovaným na whisky
• Hotate gai nigiri (Scalop special) - nigirizushi s mušlí Sv. Jakuba s yuzu tobikko kaviárem
• Aburabozu zuke nigiri - nigirizushi s Butterfish nakládanou ve whisky
• Hamachi nigiri - nigirizushi s mladým tuňákem Yellowtail
• Aburi Aburabozu nigiri - nigirizushi s Butterfish ožehnutou plamenem
• Unagi nigiri - nigirizushi s grilovaným úhořem
• Aburi Sake nigiri - nigirizushi s ožehnutým lososem, cibulkou a tobikko kaviárem
• Ebi maki - rolka se smaženou krevetou, japonskou majonézou, okurkou, avokádem, sezamem a tobikko kaviárem
• Philadelphia maki - rolku s uzeným lososem a tobikko kaviárem
• Spicytunamaki - rolka s tataráčkem z tuňáka, majonézy a čili pasty obalená tobikko kaviárem
• Unakjú maki s úhořem a okurkou
• LambiSushi - rolka s lososem, okurkou, avokádem a cream cheese, obalená v plátcích lososa ožehnutého plamenem
A další...